1. Anasayfa
  2. Bilgi

2023 Güncel Godaddy Promosyon Kodu

2023 Güncel Godaddy Promosyon Kodu
0

Yüksek dolar kuru nedeniyle alan adı satış fiyatları uzun süredir bu işler ile ilgilenenler için aşırı derecede artmış durumda. Bu nedenle, internet üzerinden geçerli promosyon kodu, indirim kodu gibi arayışlara girmek zorunda kalıyoruz. Firmaların sunduğu indirimler domain alımı için büyük fayda sağlıyor. Fakat çalışan, aktif indirim kodu bulmak oldukça zor. Sitemizde zaman zaman çalışan, denenmiş kodları sizlere sunuyorum. Sitemizi takip ederek bu kodlar ile büyük bir tasarruf sağlayabilirsiniz.

Aşağıdaki promosyon kodunu kullanarak .com domain satın alımında %94 indirimle 0,99 dolara yeni kayıt yaptırabilirsiniz.

2023 Güncel Godaddy Promosyon Kodu: cjceb9 ve CJCSIGLERC

0.39 dolar vergi ile toplam ödeyeceğiniz tutar 1.38$ olacaktır.

Ucuz Domain Nasıl alınır?

Godaddy Bağlantıya tıklayıp siteye giriş yapın. Almak istediğiniz, boşta olan bir com domain için arama kutusunda arama yapıp, uygun domaini sepetinize ekleyin, bu süreçte firma size bazı ücretli seçenekler sunacaktır, bunları hayır seçeneğini işaretleyip geçebilirsiniz. Alışveriş Sepetinizde domain kayıt süresini 1 yıl seçip, alt kısımda yer alan promosyon kodunuz mu var? seçeneğini tıklayıp açılan kutuya GDD99COM1 indirim konunu girin ve onaylayın. indirim aktif hale gelecektir, sonrasında ödeme adımlarına geçip uygun fiyatla domain kaydı yapabilirsiniz.

Takıldığınız yer olursa, yorum yazıp bize sorununuzu iletin, birlikte çözmeye çalışalım.

(21 Ocak 2020 Tarihi itibarıyla indirim kodu geçerlidir. Yeni Kodlar Bulundukça konu güncellenecek, indirim kodları siteye eklenecektir, takipte kalın.)

Güncelleme (26 Ekim 2023)

godaddy güncel .com domain indirim kodu

cjceb99 ve CJCSIGLERC

Bu kodlarla birlikte 70 TL + KDV karşılığında yeni domain kaydedebilir ve transfer yapabilirsiniz.

porkbun.com .com indirim kuponu yeni kayıt 2.90$  .net uzantılı domainler için aynı kod ile yeni kayıt 4.90$

YEAROFTHEBUN

iyi alışverişler :)

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir